Om Wsud.org

Dette er siden til en mann som akkurat har rundet 40. Her skriver jeg om de tingene som opptar meg mest, nemlig personlig økonomi. Se på siden som et slags reisebrev frem til mitt forhåpentligvis oppnåelige livsmål.

Om alt går som planlagt så pensjonerer jeg meg nemlig om i underkant av ti år. Det betyr at jeg da har lykkes med å bli helt økonomisk uavhengig før fylte 50 år. Det hårete målet har jeg tenkt å nå ved å investere smart, samtidig som jeg betaler ned gjeld. Skal jeg finansiere noe underveis, skal jeg gjøre det så billig som mulig.

Tekstene blir derfor sentrert om nettopp dette – smarte investeringer, gjeldssanering og alt som hører til. For eksempel vil jeg skrive om lån som jeg selv tar opp, og spareprodukter jeg investerer i. Kommer jeg over noe smart andre har skrevet om personlig økonomi, kan det godt hende jeg setter meg inn hva det handler om. Deretter dukker det nok opp noe her, men ispedd mine egne perspektiver og erfaringer.

Ha i mente at folk er forskjellige, og vi har alle egne erfaringer om økonomi. Det som er riktig for meg, er ikke nødvendigvis riktig for deg. Jeg har min vei staket ut til økonomisk frihet, og du må selv skape din egen.

Kryss fingrene for at vi begge lykkes!